Modernizam tablouri electrice

Verificam, instalam sau reparam

Tabloul electric este cel mai  important echipament din sistemul de electrificare a unui spatiu, deoarece are rol de distributie a energiei electrice, de protectie impotriva fluctuatilor de curent, supratensiune, fulgere, de izolare a componentelor, circuitelor, firelor, cat si rol de intrerupator.

In functie de vechimea tabloului, componentele utilizate, pozitia in cadrul cladirii, numarul de tablouri si utilizarea tabloului electric acesta poate afecta o locuinta, tot blocul sau cladirea in cazul in care are loc un scurt circuit.

Ce presupune modernizarea unui tablou electric

  1. evaluarea necesarului de componente
  2. demontarea componentelor vechi ale tabloului,
  3. verificarea sau schimbarea cablajului
  4. ansamblarea noului tablou electric

*in cazul in care contorul este unul vechi se poate solicita schimbarea acestuia de catre firma de distributie a energiei electrice (Enel)

Tabloul electric modern are sigurante automate care are si rol de protectie in cazul surplusurilor de curent.

Numarul sigurantelor difera, in functie de necesitati sau poate fi standard, cu posibilitatea de suplimentare ulterioara.

tablou inainte

tablou modernizat

Reparatii si interventii

Intevenim in caz de urgenta, in toate sectoarele din Bucuresti. Putem interveni in situatii precum:

Modernizare completa

Schimbam complet tabloul si componentele contorului existent cu unele noi de ultima generatie.

De asemenea se poate realiza schimbarea contorului, in acelasi interval / zi prin solicitarea unei echipe specializate a companiei de distributie a energiei, Enel. 

Mentenanta si service

Oferim servicii de mentenanta pentru tablourile mari si complexe, pentru asociatii de locatari, persoane fizice sau companii cu activitate de birou sau industrial (fabrici sau depozite).

De ce sa lucrezi cu noi?

Certificari si autorizari

iso-certificare-interfoane-43232.png

Parteneri echipamente

lengrad-logo-firma-432323.png

click pentru vizualizare

Contacteaza-ne!

Cere oferta personalizata.

Fii rapid si eficient!

Estimeaza costul manoperei. Scrie-ne pe whatsapp!

De ce sa-ti schimbi tabloul electric?

Intrebari frecvente

Nu. Toate echipamentele necesare sunt achizitionate de noi. Preturile pot fi chiar mai mici datorita parteneriatelor pe care le avem.

Da. Tablourile deja achizitionate pot fi utilizate. In cazul in care acestea nu sunt sunt de calitate se vor prezenta efectele ce ar putea sa existe.

Ne contactati. Planificam ziua si ora la care putem realiza instalatia. In cazul in care doriti schimbarea contorul ne vom sincroniza cu echipa specializata, Enel.

Realizam doar schimbul tabloului si a instalatiei din jurul acestuia. Instalatia electrica a locuintei sau a altei incaperi / incinte poate fi realizata de parteneri pe care putem sa-i recomandam. 

Modele de tablouri si sigurante